2022. április 22., péntek

Könyvajánló - Bree Tanner rövid másik története

Sziasztok! 😊


Véleményem 

Régebben sem nagyon szerettem az alkonyatott  és ez most így van, amikor megláttam a  könyvet gondoltam adok neki egy esélyt megnézem milyen és hát... nagyon tetszett. Jobban mint maga az alkonyat. Hiába szeretem a romantikus műfajt engem annyira fogott meg... de ez a könyv kellemes csalodás volt számomra. 

Nem egy kiemlkedő könyv vannak benne hibák de összeségében tetszett.

Tetszett ahogyan a vámpírok életét mutata be, milyen az mikor vakon kell követni valakit aki  titkolozik előttük de még is félnek lépni mert rá vannak utalva. Tetszett az is, hogy  minimálisra vette a románc szálat is (mostanában nem nagyon olvasok romantikus könyvet). 

Nem is zavart, hogy tudom mi lesz a végén a főszereplővel. Egyszerűen tetszett az eldugott világ amit Bree-nek és a klánnak felépített. 

Egy negatívuma viszont volt nem tudom elmondani egyik karakterről sem, hogy szerethető volt vagy nagyon kiemelkedő személyiséggel rendelkezett. Kicsit hosszabb lett volna, jobban kiteljesednek a karakterek akkor biztos jobb élményt nyújtott volna számomra. 

⭐⭐⭐⭐

Fülszöveg

Bree Tanner alig emlékszik előző életére, mielőtt érzékei csalhatatlanok, reflexei emberfelettiek és fizikai ereje megállíthatatlan lett volna. A szűnni nem akaró szomjúság előtti életére… az életére, amikor még nem volt vámpír.

Csupán annyit tud, hogy újszülött társaival élni kevesebb betartandó szabályt és még kevesebb elkerülhetetlen következményt jelent: figyelj a hátad mögé, ne vond magadra a figyelmet, és mindenekfelett érj haza napfelkelte előtt, vagy meghalsz. Amit nem tud: halhatatlan életéből már nem sok van hátra.

Aztán Bree váratlanul barátra lel, egy újszülött vámpír személyében. Diego hozzá hasonlóan kíváncsi teremtőjükre, akinek még a nevét sem tudják. Amikor felismerik, hogy az újszülöttek csupán sakkfigurák egy elképzelhetetlenül hatalmas játékban, Bree-nek és Diegónak el kell döntenie, hogy melyik oldalra áll, és kiben bízik meg. De ha minden, amit a vámpírokról tudsz, hazugságon alapul, hogyan derítheted ki az igazságot?

Kedvenc idézetem


"Sikolyra nyitotta a száját, de egy harpással szétroppantottam a légcsövét, még mielőtt megnyikkanhatott volna."

"Raoul körül halomban hevernek a szétmarcangolt testek.Ott ült hullakupaca tetején és hangosan röhögött."



Köszönöm, hogy elolvastad!

Puszi Bookworm__08 😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése