2019. december 31., kedd

Kiolvasott könyvek 2019-ben második rész

Sziasztok kedves molyok!
A 2019 -ben kiolvasott könyvek listájának második részét hoztam el. Ebben a részben további 8 könyvet mutatok be illetve véleményezek.
A képek nem sajátok!


Utolsó csók


Kiadó: Libri - Insomnia
Oldalszám: 441 Nagyon izgalmas és fordulatus egy könyv de ez mellett tele van romantikával. De nekem az első rész egy kicsivel jobban tetszett mint a második.
Értékelés: 4.5/5

Az "Első érinés" második része.
Fülszöveg: "SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK "
Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár. Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik. 








Élni akarok

Kiadó: Könyvmolyképző 
Oldalszám: 256
Egy igazi érzelmi hullám vasút. Sajnos tudom milyen az mikor egy családtag beteg pont ért szerettem volna elolvasni és csak ajánlani tudom mindenkinek. Elképesztő ahogy az egész történet milyen hatással volt rám színte leírhatatlan. Egy valami biztos ha olvasod szem nem marad szárazon.
Értékelés: 5/5

Fülszöveg: Mernél szeretni, ha az időd lejárt?
Lilla már évek óta a halál árnyékában él.
Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit. Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja... Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot. Nem is sejti Lilla sorsát. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.
Mi a jobb? Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?
Éld meg a csodákat!





Helló újra, kedves exem!

Kiadó: Pyrus Kiadó
Oldalszám: 321
Szinte már az első mondattal megfogott a könyv. Imádtam minden sorát. Ez volt az első könyv amit az írónőtől olvastam de az bitzos, hogy nem az utolsó.
Értékelés: 5/5

Fülszöveg: Nora fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll.
Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani. Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen. Pedig ő másra szeretne koncentrálni. Gyereket akar. Mégpedig egyedül. Csalódott a férfiakban, ezért nem vágyik új párkapcsolatra. Patrick közelében lenni pedig pláne nem akar.
Egy nap Emma, a barátnője felveti az ötletet: miért ne lehetne Patrick a gyerek apja? Elvégre Patrick csak egy dolgot akar: szexet. Mi lenne, ha megkapná? Mi lenne, ha mindenki megkapná, amit akar? Ő egy gyereket, Patrick pedig őt egy éjszakára.





Egy kegyetlen dal

Kiadó: Fu Max kiadó
Oldalszám: 394
Még nem olvastam ehhez a könyvhöz foghatót! Nagyon tetett a története és egyáltalán nem bántam meg, hogy a könyvesboltban a kezembe vettem. (Bár nem önszántamból hanem a kezembe nyomták 😀) Ha szereted a kicsit durvább véresebb és durvább fantazi történeteket akkor ezt mindenképpen olvasd el!
Értékelés: 5/5

Fülszöveg: Egy városban, amelyet háború dúl, és utcáit szörnyek róják, sehol sem vagy biztonságban A város kettészakadt. Északot a rettegett Harker-család uralja, a Déli Várost pedig a Flynn-klán. Háborújuk szó szerint szörnyeket szabadított el a világban: lényeket, amelyek mások félelmével, húsával és vérével... vagy a lelkével táplálkoznak. Kate Harker másra se vágyik, csak hogy bebizonyíthassa apjának, a keménykezű Harker-családfőnek, hogy ugyanolyan kegyetlen, mint ő. Kate ember, de szörnyé akar válni. August Flynn másra se vágyik, csak hogy jó ember lehessen, jószívű, mint apja, az ártatlanok védelmezője. Csakhogy egyetlen dallammal képes elragadni és elemészteni a védtelenek lelkét. August szörnyeteg, de emberré akar válni. Egy nap lehetőséget kap, hogy segítsen: magát a nagyszájú Kate-et kell szemmel tartania, akit éppen újabb iskolából tanácsoltak el. A háttérben azonban soha nem látott fenyegetés ébredezik. August és Kate több választásra kényszerül: hősök lesznek, vagy a sötétség oldalára állnak - barátok lesznek, vagy ellenségek. Döntésük tétje nem pusztán az életük, a város jövője is ezen áll vagy bukik. Victora Schwab (Viszály, Egy sötétebb mágia) New York Times sikerlista-vezető regénye a sötét hangulatú Verity szörnyei duológia első kötete.



Egy sötét duett

Kiadó: Fu max kiadó
Oldalszám: 421
A folytatás még zseniálisabb lett mint az első szinte minden benne van aminek benne kell lenni e.
Értékelés: 5/5

Fülszöveg: A világ meghasad, ahogyan ők is.
Kate Harker nem fél sem a sötéttől, sem a szörnyektől. Sőt, vadászik rájuk, és piszkosul jól csinálja.
August Flynn szörnyetegnek született, de mindennél jobban vágyott arra, hogy ember lehessen. Most el kell fogadnia saját természetét: kerüljön bármibe, végig kell járnia az utat, amelyet sorsa kijelölt számára. Fél évvel Kate és August első találkozása után az emberek és szörnyek háborúja immár nem csupán egy lidércnyomásos álom, hanem maga a valóság. Verity városában Augustnak olyan vezetővé kell válnia, ami ellen örökké tiltakozott, míg ezalatt Prosperityben Kate azzá a kegyetlen vadásszá edződött, aki mindig is lenni szeretett volna.
A sötétségben új szörny ébredezik, egy lény, amely a káoszból táplálkozik és felszínre hozza áldozatai belső démonait. Hazacsalogatja Kate-et, aki kénytelen visszatérni Verity háború dúlta városába, Augustnak pedig újra meg kell tanulnia bízni a lányban. A kérdés csak az, a valódi szörnyet lesz könnyebb legyőzniük, vagy azt, amelyik a tükörből néz vissza rájuk?




Inkább boldog

Kiadó: Menő könyvek
Oldalszám: 316
Hát vegyes érzelmeim vannak a könyvel kapcsolatban. Nem mondom azt, hogy nem volt jó de azt sem tudom rá mondani, hogy jó volt.
Értékelés: 3/5

Fülszöveg: A tizenhat éves Aaron Soto igyekszik újra magára találni egy családi tragédiát követő nyáron. A barátnője, Genevieve segítségével lassanként emlékezni kezd, milyen lehet a boldogság, ám amint összebarátkozik Thomasszal, minden összezavarodik, amit a múltjáról és a jövőjéről gondolt. Aaron és Thomas egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Aaron önmaga előtt sem tagadhatja le többé az érzelmeit. A Leteo Intézet memóriatörlési eljárása lehet a megoldás, hogy újra a régi legyen. Ám ezzel együtt az igazi önmagát is elveszítheti. 



Zuhanás

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 328
Az évben olvasottak között ez a könyv is nagy kedvenc lett. Nem is tudok rá rossz szót mondani. Aranyos romantikus történet két megtört lélek találkozásáról. Ha szereted a romanikus történetket ez akkor kötelező.
Értékelés: 5/5

Fülszöveg: Lucy nem éppen arról álmodott, hogy új iskolában kezdje az utolsó évet. Arról pedig pláne nem, hogy a gimi rosszfiúja, Jude Ryder leribancozza az első napon. De csak a céljára összpontosít. Balerina szeretne lenni, s nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon ennek megvalósításakor. Egészen addig, amíg újra Jude-ba nem botlik.
Jude-nak priusza van - igazi priusza - ami hosszabb, mint egy végzős záró dolgozat, és hangulatingadozása, ami kellemes társaságból hirtelen veszélyessé változtatja. A nevét isten tudja, hány lány sóhajtotta, kiabálta és átkozta. Olyan, mint egy halálos betegség, amit arra teremtettek, hogy tönkretegye a Lucy-féle lányok életét. És ezt el is mondja neki. De míg a pletykák féktelenül terjednek, és jó hírnevek tipródnak a sárba, Lucy nem figyel Jude figyelmeztető szavára. Tragédia készülődik?



Csattanás

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 221
Az elsőhöz hasonló könyvre számítottam de sajnos nem lett annyira jó. Nekem az utolsó pár oldal előtti részek annyira nem tetszettek. Megértek mindent, hogy nehéz dötés előtt állt Lucy de ez már túl sok volt. Nem csak Jude- al játszott hanem az olvasóval is ami egy idő után már zavaró volt. De ettől függetlenül tetszett a könyv.
Értékelés: 4.5/5

Fülszöveg: Jude és Lucy csak abban ért egyet, hogy Rómeó és Júlia történetéhez méltó módon tombol közöttük a szenvedély. Meg abban, hogy állandóan veszekedni kell...
Az sem segít, hogy Lucy halálosan féltékeny arra a vezérszurkoló lányra, aki beférkőzött Jude életébe. Lucy igyekszik belekapaszkodni a nélkülözhetetlen rosszfiúba, miközben azon dolgozik, hogy ő legyen a főiskola legjobb balett-táncosa. De közben érzi, hogy valami hamarosan összeomlik... 
Hogy tudna anélkül a fiú nélkül élni, akit szeret? Hogy tudna úgy élni, hogy feladja az álmait? Ha rosszul dönt, mindent elveszít.






Köszönöm, hogy elolvastad! 
BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves olvasomnak!🎉
Puszi 😘
Bookworm__08

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése