2020. május 5., kedd

Könyvajánló - Beteg szerelem

Sziasztok! 😊

Egy igazán jó krimiről hoztam nektek egy könyvajánlót, aminek a címe: Beteg szerelem.  
Nagyon szépen köszönöm Drasko Oliviának, hogy megkért írjak értékelést a könyvéről. 😘
Remélem a jövőben is kapok lehetőséget az írónőtől, hogy véleményezzem a könyveit, esetleg ennek a regénynek a folytatását. 😊
A kép saját! 

Fülszöveg


Elizabeth azért utazik az idilli Crater-tó wellness központjába, hogy kipihenhesse a mindennapok fáradalmait, nem is sejtve, hogy itt rá talál a szerelem David személyében. Minden tökéletesnek bizonyul, ám idővel a férfi múltjából sötét titkok kerülnek napvilágra. David élete pengeéles határvonalat húz a józanész és az őrület találkozásánál. De vajon lehet így szeretni? A Beteg szerelem egy izgalmas, filmszerű thriller, mely az emberi érzésekről, hazugságokról, egy beteg elme virágzásáról majd hanyatlásáról szól. Lehet, hogy akit Elizabeth közel engedett magához az egy hidegvérű sorozatgyilkos? Vajon mi mindent tud még meg Davidről?


Értékeles:5/5
Kiadó: Publio kiadó
Oldalszám: 124 oldal
Műfaj: krimi

Személyes vélemény

Nagyon várom a folytatást!!

Nem nagyon tudtam letenni kétszer is elolvastam egymás után. Kíváncsi vagyok milyen dolgok derülnek még ki Davidről és mi lesz vele a későbbiekben.  
Olvasás alatt kavarogtak bennem az értelmek és egyetlen egy kérdés maradt számomra megválaszolatlan az pedig, hogy Liz-t tényleg nem kereste senki?! Amit kicsit hiányosnak éreztem Liz és David közötti kapcsolatot, de nagyon tetszett kedvenc könyveim közé került. Sok mindent kihozott a könyvből az írónő, ami nagyon tetszett, csavar is volt bőven a könyvben, amitől még izgalmasabb lett számomra. Nagyon tetszett és mindenképpen érdemes elolvasni. 


Kedvenc idézeteim

„Kedvence volt a narancs hullám, ami nem más, mint a naplementében meglovagolni a hideg hullámokat.”

„- Nem csoda, hogy nem akarlak elásni a többi közé.”

„Felmerül a kérdés: akkor itt hogyan lehet szerelembe esni? A válasz nagyon egyszerű: sehogy!”

„De a fájdalom akkor tetőzött, amikor rájött, hogy a mosoly mögött egy beteg ember sír.”






Köszönöm, hogy elolvastad!
Puszi 😘
Bookworm__08

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése